Stichting voor interconfessioneel en katholiek onderwijs Uithoorn & De Kwakel

Durf jezelf te zijn!

Durf jezelf te zijn!

Stichting Wijzer aan de Amstel heeft 5 strategische thema's beschreven in het Koersplan 2018-2022 met als motto: 

"Durf jezelf te zijn!"

Deze strategische thema's vormen de basis waarop de scholen inhoud geven aan hun schoolplan en jaarplannen. Wij doen u de belofte dat u over vier jaar de 5 onderstaande strategische thema's binnen de scholen terug zult zien in de werkwijze, cultuur en opbrengsten.

 • Leren jezelf te zijn!
  Leerlingen die op een van onze scholen hebben gezeten, hebben een duidelijke meerwaarde ervaren. De scholen zijn elk op hun eigen manier de beste! Op de scholen wordt kwaliteit geleverd en worden leerlingen uitgedaagd de beste versie van zichzelf te zijn. Ze krijgen optimale kansen, leren wie ze zijn en dureven keuzes te maken!
 • Leren met de beste leerkrachten!
  De leerkracht doet ertoe! Binnen onze scholen werken zelfbewuste en vakbekwame leerkrachten, waarbij trots, passie en plezier in het vak centraal staat.
 • Leren in een professionele cultuur!
  De directeur doet ertoe! Lesgeven is een teamsport, waarbij het gaat om passie en vakmanschap. De directeur geeft leiding aan professioneel lerende teams en laat de professionele cultuur groeien.
 • Leren in de maatschappij!
  Onze scholen staan midden in de maatschappij en leerlingen leren in verbinding met hun omgeving. De scholen maken keuzes als het gaat om educatief partnerschap en durven hierbij professionele grenzen aan te geven.
 • Leren vanuit een eigen(zinnig) profiel!
  Onze scholen staan regionaal bekend! Niet alleen om de kwaliteit, maar vooral om hun ambitie, innovatie en het unieke profiel.